Walchers Mannenkoor bestaat reeds 42 jaar. In 1977 is het koor gestart in Vlissingen. Na 20 jaar Vlissingen is het koor verhuist naar Middelburg waar tot op dit moment nog enthousiast gerepeteerd wordt.

Walchers Mannenkoor heeft al verschillende dirigenten en organisten gehad. Sinds september 2019 staat het koor onder de muzikale leiding van dirigent Jan Wisse en organist Jan de Visser. Voor meer informatie over onze muzikale leiding zie www.janwissemusicus.nl en www.jan-gbm.nl.

Jaarlijks verleent het koor medewerking aan diverse uitvoeringen. Tevens organiseren Walchers Mannenkoor zelf ook regelmatig concerten. Het repertoire bestaat uit psalmen, geestelijke- en vaderlandse liederen.

Walchers Mannenkoor heeft op dit moment zo'n 55 enthousiaste zangers. Vanaf augustus 2019 repeteren we niet meer wekelijks, maar 2 keer per maand. Van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteren in de Ter Hoogekerk van Middelburg. Voor de datums zie de agenda op deze website.

Mocht u geïnteresseerd zijn en de enthousiaste, goede en gezellige sfeer willen proeven, dan bent u van harte welkom om vrijblijvend enkele repetities bij te wonen. De koffie staat klaar!

U kunt voor informatie een e-mail sturen door hier te klikken.