Het Walchers Mannenkoor bestaat reeds 40 jaar. In 1977 is het koor gestart in Vlissingen. Na 20 jaar is het Walchers Mannenkoor verhuist naar Middelburg waar tot op dit moment nog enthousiast gerepeteerd wordt.

Het koor heeft al verschillende dirigenten en organisten gehad. Sinds 2009 staat het koor onder de muzikale leiding van dirigent Jan Dekker en organist Jan de Visser.

De afgelopen jaren maakt het koor een gestage groei door. Inmiddels bestaat het Walchers Mannenkoor nu uit zo'n 60 enthousiaste zangers, die iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteren in de Ter Hoogekerk van Middelburg.

Jaarlijks verleent het koor medewerking aan diverse uitvoeringen. Tevens organiseren ze zelf ook regelmatig concerten. Het repertoire bestaat uit psalmen, geestelijke- en vaderlandse liederen.

Mocht u geïnteresseerd zijn en de enthousiaste, goede en gezellige sfeer willen proeven, dan bent u van harte welkom om vrijblijvend enkele repetities bij te wonen. De koffie staat klaar!

U kunt voor informatie een e-mail sturen door hier te klikken.