Mannen van Zeeland: zing met ons mee!! Op D.V. 9 november 2019 hopen we af te reizen naar Delft. Hier doen we mee met Mannenkoor Nederland. Het thema is kerst. Vorig jaar waren we met 270 mannen!! Ter voorbereiding organiseren we lokaal een paar repetitieavonden o.l.v. dirigent Marco Sturm en organist Jan Bouman. De volgende repetitie staat gepland op 9 oktober in de kerk van de Ger. Gem. in Meliskerke. Op 5 november oefenen we nog een keer, maar dan in de kerk van de Ger. Gem. in Oostkapelle. Op 9 november hopen we dan gezamenlijk met een bus naar Delft te gaan. U hoeft geen lid te zijn van het Walchers Mannenkoor om mee te kunnen gaan. Op 9 november hebben we 's middags generale repetitie in de Nieuwe kerk van Delft en 's avonds de uitvoering. De kosten zijn €52,50 en dit inclusief deelname + avondmaaltijd en busreis. Vragen: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.